Jogi nyilatkozat

A Beton Technológia Centrum Kft. weboldalai, illetve azok tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Beton Technológia Centrum Kft. jogosult.

A Beton Technológia Centrum Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni.

A Beton Technológia Centrum Kft. weboldalainak tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő.

A Beton Technológia Centrum Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért a Beton Technológia Centrum Kft. felelősséget nem vállal.

A Beton Technológia Centrum Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a Beton Technológia Centrum Kft. weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak. 

Amennyiben weboldalaink más, harmadik fél által üzemeltetett weboldalakra mutató linkeket is tartalmaznak, kérjük, vegye figyelembe, hogy az ilyen külső oldalakon megjelenő tartalmak szerkesztésére és közzétételére ráhatásunk nincsen, ezért azok jogszerűségéért, hitelességéért, vagy teljességéért felelősséget nem vállalunk. Az ilyen jellegű tartalmaktól a Beton Technológia Centrum Kft. egyértelműen elhatárolódik. Javasoljuk egyben a külső, harmadik fél által üzemeltetett weboldalak saját felhasználási feltételeinek, adatvédelmi nyilatkozatainak és impresszumainak tanulmányozását és megismerését.


© Beton Technológia Centrum Kft., Budapest. Minden jog fenntartva.